Siirry sisältöön
Etusivu Ajankohtaista Uutinen Lopputyöntekijästä puhtia yrityksesi tekoälyhankkeeseen – 100-vuotissäätiö myöntää 120 apurahaa

Lopputyöntekijästä puhtia yrityksesi tekoälyhankkeeseen – 100-vuotissäätiö myöntää 120 apurahaa

Onko yrityksessänne käynnissä tai käynnistymässä hanke, jossa toimintoja pyritään tehostamaan tekoälyn avulla tai kehitetään tekoälyä? Jos vastaus on kyllä, kannattaa tutustua Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön tekoälyaiheisiin lopputyöapurahoihin.

Säätiö myöntää kaikkiaan 120 kappaletta korkeintaan 20 000 euron arvoista apurahaa Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksissä tehtäviin diplomitöihin, pro graduihin tai ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon lopputöihin.

Apurahoja voidaan myöntää yksi per yritys. Apuraha myönnetään opiskelijalle, joka lähettää hakemuksen yhteistyössä yrityksen edustajan kanssa. Opiskelija ei saa olla lopputyötä tehdessään työsuhteessa yritykseen, jonka hankkeen osana hän lopputyön tekee.

Millaiseen hankkeeseen apuraha voidaan myöntää?

Lopputyö tulee tehdä osana Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksen laajempaa tekoälyyn liittyvää tutkimus-, kehittämis- tai käyttöönottohanketta. ​Lopputyön tieteen- tai koulutusalalla ei ole merkitystä.​

Mistä lopputyöntekijän löytää?

Kannattaa olla aktiivisesti yhteyksissä oman alueen korkeakouluihin. Oppilaitosten yritysyhteistyötahojen yhteystiedot löydät kootusti täältä.

Muista myös kansainväliset korkeakouluopiskelijat!

Apurahaa voi hakea opiskelija, joka tekee ylemmän korkeakoulututkinnon lopputyötä suomalaisessa korkeakoulussa. Jos kehityshankkeessanne ei tarvita suomen kielen osaamista, kannattaa harkita myös kansainvälisen opiskelijan rekrytoimista.

Esimerkiksi Aalto-yliopisto järjestää lokakuussa Aalto Thesis Day -tapahtuman, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuksia löytää kansainvälinen opiskelija diplomityöntekijäksi. 

Tutustu tarkemmin:

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö: Apurahat ylemmän korkeakoulututkinnon AI-aiheisiin lopputöihin.

Tutustu myös muihin Teknologiateollisuuden tekoälyhankkeen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja: