Siirry sisältöön
Etusivu Ajankohtaista Tapahtumat ja koulutukset Biodiversiteetti ja biotalous: Uudet velvoitteet ja mahdollisuudet yrityksille

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

-

Sijainti

Teams

Biodiversiteetti ja biotalous: Uudet velvoitteet ja mahdollisuudet yrityksille

Tervetuloa Teknologiateollisuuden jäsenyrityksille suunnattuun webinaariin, jossa luomme katsauksen biodiversiteetin hallinnasta aiheutuviin velvoitteisiin ja niiden merkitykseen erityisesti biotalouden arvoketjuissa. Arvoketjun merkittävimpiä sektoreita ovat metsä- ja maatalous, rakentaminen, elintarviketeollisuus, energian tuotanto ja jakelu sekä vesihuolto sekä suunnittelu- ja konsultointi.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

-

Sijainti

Teams

Tilaisuus tarjoaa valikoidun katsauksen ajankohtaiseen sääntelyyn sekä kansallisiin ja kansainvälisiin strategioihin. Lisäksi se pureutuu haasteisiin ja mahdollisuuksiin, joita jäsenyritysten ohella heidän asiakkaansa kohtaavat luonnon monimuotoisuuden hallintaan liittyvissä kysymyksissä.

Osallistumalla webinaariin yritys saa yleiskuvan aihepiiristä ja toimintaympäristön muutoksista samalla, kun se auttaa tunnistamaan yrityksen omien strategioiden ja ratkaisujen rakentamisessa olennaisia näkökulmia. Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti yritysten strategiatyöstä ja strategian toimeenpanosta vastuullisille henkilöille aina omistajista ja hallituksen jäsenistä operatiiviseen johtoon saakka.
Voit myös välittää kutsua eteenpäin organisaatiossasi.

Webinaarin sisältö

 • Johdanto: Biodiversiteetin merkitys biotalouden eri sektoreille
  Avaus, joka tiivistetysti valottaa biodiversiteetin keskeistä roolia biotaloudessa ja miten esimerkiksi koneiden ja laitteiden valmistajat ovat osa tämän liiketoimintaverkoston hallintaa.
 • Nykyinen ja näköpiirissä oleva biodiversiteettiä koskeva toimintaympäristö
  Miten markkinapotentiaali muuttuu ja minkälaiseksi toimintaympäristö muodostuu jäsenyritysten näkökulmasta?
  Katsaus olennaiseen sääntelyyn sekä kansallisiin ja kansainvälisiin strategioihin, ml. pehmeä sääntely (soft law) jäsenyritysten näkökulmasta.
 • Asiakasnäkökulma: Toimialakohtaiset haasteet ja mahdollisuudet
  Biotalouden sektoreilla toimivien asiakkaiden haasteita sääntelyn valossa, mukaan lukien uudet vaatimukset, kuten kestävyysraportointi ja yritysvastuu.
 • Q&A ja ryhmäkeskustelu
  Osallistujille tarjotaan mahdollisuus esittää kysymyksiä, jakaa omia näkemyksiään ja keskustella toimialakohtaisista haasteista ja mahdollisuuksista muiden kanssa.

Valmentajat

Henrik Österlund, Ecobio Oy
Ellen Ahdekivi, Ecobio Oy

Ilmoittauduthan mukaan 29.5. klo 16:00 mennessä:

Lisätietoja