Siirry sisältöön
Etusivu Jäsenyys

Jäsenyys

Jäsenyys ja aktiivinen toiminta Teknologiateollisuudessa antavat yritykselle laajat työsuhdepalvelut, pääsyn laajaan tietovirtaan ja yhteyden alan muihin johtaviin kollegoihin.

Päivitetty 12.04.2024 klo 10:55

Haluamme jäseneksi

Teknologiateollisuus ry:n jäseneksi voivat hakea työantajayritykset, jotka toimivat joko kone- ja metallituoteteollisuudessa, elektroniikka- ja sähköteollisuudessa, tietotekniikka-alalla, suunnittelu- ja konsultointialalla tai metallien jalostusalalla.


Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n jäseneksi voivat hakea työnantajayritykset, jotka ovat Teknologiateollisuus ry:n jäseniä.

Jäsenyyden muutostilanteet

Yrityksen muutostilanteet kuten liiketoimintakauppa, yrityskauppa, fuusio, ja liiketoiminnan jakautuminen voivat johtaa jäsenyyden päättymiseen. Ilmoita niistä jäsenhallintoomme, jasenasiat@teknologiateollisuus.fi. Lähetä jäsenhallintoon myös yrityksen eroilmoitus, konkurssi-ilmoitus ja toiminnan lopetusilmoitus.

Jäsenyyden ylläpito

Tarvitsetko apua jäsenyyden elinkaareen liittyvissä asioissa?


Teknologiateollisuuden jäsenhallinto sekä aluepäälliköt auttavat jäseniä hallinnollisissa asioissa jäsenyyden eri vaiheissa.

Ajankohtaista jäsenyysasioissa

Jäsenmaksuun vaikuttava vuosittainen kysely lähetetään Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksille helmikuussa 2024. Vastausaikaa on huhtikuun loppuun saakka. Jäsenmaksut laskutetaan toukokuun lopussa.

Minkälainen jäsenyys yrityksellemme sopii?

Yrityksen valitsema työehtomalli ratkaisee sen, minkälaisen jäsenyyden se tarvitsee.

Mikäli yritys on epävarma sopivasta työehtomallista, kannattaa sen aluksi hakea vain Teknologiateollisuus ry:n jäsenyyttä. Tällöin se pääsee jäsenpalvelujen piiriin ja asiantuntijamme tukevat sopivimman työehtomallin valinnassa.

Teknologiateollisuuden työsuhdepalvelut ovat käytössä kaikissa vaihtoehdoissa.

Kysyttävää jäsenasioista?

Autamme sinua mielellämme jäsenyyteesi liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä jäsenhallintoon jasenasiat@teknologiateollisuus.fi

Kaikki yhteystiedot