Siirry sisältöön
Etusivu Jäsenyys Liity Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n jäseneksi

Liity Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n jäseneksi

Päivitetty 15.04.2024 klo 11:34
Nainen ja mies nauravat ja tutkivat elektroniikkalaitetta yhdessä.

Työehdot ja jäsenyys

Yrityksen valitsema työehtomalli ratkaisee sen, minkälaisen jäsenyyden se tarvitsee. Mikäli yritys on epävarma sopivasta työehtomallista, kannattaa sen aluksi hakea vain Teknologiateollisuus ry:n jäsenyyttä. Tällöin se pääsee jäsenpalvelujen piiriin ja asiantuntijamme tukevat sopivimman työehtomallin valinnassa.

Liity Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n jäseneksi

Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n jäseneksi voivat hakea työnantajayritykset, jotka ovat Teknologiateollisuus ry:n jäseniä ja, jotka haluavat noudattaa valtakunnallisten järjestöjen solmimia työehtoja järjestöjen valvonnan alaisena.

Kaikkien samaan konserniin kuuluvien Teknologiateollisuuden alalla toimivien yritysten olisi hyvä samaan aikaan hakea Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n jäseneksi, jotta työehtosopimuksiin liittyen ei tule tulkinnallisia ongelmia konsernin sisällä.

Hakemusprosessin yhteydessä arvioidaan minkä Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n sopiman työehtosopimuksen tai työehtosopimusten piiriin jäseneksi tuleva yritys soveltuisi. 

Jäsenyyttä hakiessaan yritys sitoutuu noudattamaan Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n sääntöjä. Lue säännöt ennen hakemuksen lähettämistä.


Hakemuksen täyttö ja hakemusprosessi

Teknologiateollisuus ry:n jäsenyys tarkastetaan hakemusprosessissa y-tunnuksen avulla. Hakemuksen voi allekirjoittaa ainoastaan yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Hakemuksen allekirjoittajan nimenkirjoitusoikeus tarkistetaan kaupparekisteristä sähköisen allekirjoitusprosessin aikana.

Jos allekirjoittajia on kaksi, hakemukseen täytetään heistä ensimmäisen sähköpostiosoite. Allekirjoitusprosessi lähettää ensimmäisen allekirjoituskutsun. Kun allekirjoitus on hyväksytty, saa ensimmäinen allekirjoittaja siitä vahvistuksen sekä pyynnön välittää hänelle lähetetty sähköposti yrityksen toiselle nimenkirjoittajalle. Allekirjoitusprosessi lähettää uuden viestin, kun molemmat allekirjoitukset on hyväksytty.

Jäsenhakemukset ratkaisee Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n hallitus kokouksissaan. Kussakin kokouksessa käsitellään ne hakemukset, jotka on allekirjoitettu kokousta edeltävän päivän aamuun mennessä.

Hallituksen alustava kokousaikataulu 2024

6.6.2024
13.8.2024
12.9.2024
23.10.2024
11.12.2024

Olemme hakemuksen lähettäjään yhteydessä sähköpostitse hakemusprosessin aikana, viimeistään silloin kun hakemus on siirtynyt hallituksen hyväksyttäväksi. Hallituksen kokouksen jälkeen lähetämme tiedotteen jäsenyydestä uusien jäsenyritysten toimitusjohtajille.

Ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan sähköpostitse yhteyttä jäsenhallintoomme jasenasiat@teknologiateollisuus.fi