Siirry sisältöön

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

-

Sijainti

Kalevan Navetta, Seinäjoki
Nyykoolinkatu 25 60100 Seinäjoki

Näytä sijainti kartalla

Ohutlevypäivät

Teknologiateollisuus ry:n Ohutlevytuotteet-toimialaryhmä järjestää vuosittain Ohutlevypäivät, jotka ovat ohutlevyalan tärkein tapahtuma Suomessa. Ohutlevypäivillä pääset kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja ohutlevytuotteiden käyttökohteista, valmistusmenetelmistä, ajankohtaisista asioista ja tulevaisuuden näkymistä. Pääset myös tutustumaan ohutlevyalan yrityksiin vierailujen ja näyttelyn kautta.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

-

Sijainti

Kalevan Navetta, Seinäjoki
Nyykoolinkatu 25 60100 Seinäjoki

Näytä sijainti kartalla

Ohutlevy on monipuolinen ja innovatiivinen materiaali, jota käytetään monilla eri aloilla ja sovelluksissa. Haluatko tietää, mitä uutta ja kiinnostavaa ohutlevyn maailmassa tapahtuu? Haluatko tavata muita ohutlevyammattilaisia ja vaihtaa kokemuksia ja ideoita? 
 
Ohutlevypäivät on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ohutlevytuotteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja käytöstä. Olet sitten valmistaja, käyttäjä, loppuvalmistaja, alihankkija, suunnittelija, opiskelija tai opettaja, löydät Ohutlevypäiviltä jotain uutta ja hyödyllistä. Ohutlevypäivät ovat myös loistava tilaisuus verkostoitua ohutlevyalan toimijoiden kanssa ja luoda uusia yhteistyömahdollisuuksia. 

Lisäksi pääset tutustumaan kahteen alan yritykseen. Voit valita ryhmän A, joka vierailee yrityksissä Koja Oy ja Fortaco Oy tai ryhmän B, joka vierailee yrityksissä Steelcomp Oy ja Prima Power Oy.
Seminaarin yhteydessä järjestetään myös pienoisnäyttely, jossa osallistujat voivat esitellä yrityksensä tuotteita ja palveluita. Maksuttoman näyttelypöydän (1/yritys) voi varata ilmoittautumislomakkeella.  

Ohjelma

Päivien tarkempi ohjelma löytyy tästä.  

Osallistumismaksu

Ohutlevytuotteet-toimialaryhmän jäsenille osallistumismaksu on 420 € + alv 24 %/hlö muille 450 € + alv 24 %/hlö. Hinta sisältää ohjelmassa merkityt tarjoilut ja kuljetukset. Voit tarkistaa yrityksesi jäsenyyden tästä linkistä

Majoittuminen

Osallistuja varaa ja maksaa itse majoituksensa. Olemme varanneet huonekiintiön Hotelli Almasta (Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki). Kiintiö on voimassa 15.4. asti.
Varauskoodi on OHUTLEVYPÄIVÄT ja hinnat 116€/1hh ja 139€/2hh
– huonehinnat sisältävät paikoituksen, saunan käytön sekä aamiaisen 
– varaukset voi tehdä suoraan hotellin kotisivujen kautta varauskoodilla, sähköpostitse: alma@hotelalma.fi tai soittamalla puh. 06 4215200

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.4.

Lisätietoja