Siirry sisältöön
Etusivu Ajankohtaista Tapahtumat ja koulutukset Teknologiateollisuuden Luonnon monimuotoisuus-käsikirja jäsenyrityksille

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

-

Sijainti

Teknologiateollisuus ry / Etäosallistuminen
Eteläranta 10 / Etäosallistuminen

Näytä sijainti kartalla

Teknologiateollisuuden Luonnon monimuotoisuus-käsikirja jäsenyrityksille

Muutosten kannustamana Teknologiateollisuus ry on päättänyt päivittää nykyisen biodiversiteettiohjelmansa luonnon monimuotoisuus -ohjelmaksi ja laatia jäsenyritysten käyttöön Luonnon monimuotoisuus -käsikirjan. Valmistelussa hyödynnetään laajasti jäsenyritysten osaamista ja näkemyksiä siitä, millainen käsikirja palvelisi mahdollisimman hyvin erilaisten yritysten tarpeita.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

-

Sijainti

Teknologiateollisuus ry / Etäosallistuminen
Eteläranta 10 / Etäosallistuminen

Näytä sijainti kartalla

Teknologiateollisuus valmisteli vuonna 2020 biodiversiteettiohjelman kokonaisuuden vuosille 2021–2050 yhdessä jäsenyritystensä kanssa. Ohjelman valmistumisen jälkeen niin globaalissa, EU:n kuin Suomenkin toimintaympäristössä on tapahtunut muutoksia luonnon monimuotoisuuteen liittyvissä sopimuksissa, sääntelyssä sekä biodiversiteetin ja talouden kohtalonyhteyden ymmärryksessä.

Muutosten kannustamana Teknologiateollisuus ry on päättänyt päivittää nykyisen biodiversiteettiohjelmansa luonnon monimuotoisuus -ohjelmaksi ja laatia jäsenyritysten käyttöön Luonnon monimuotoisuus -käsikirjan. Tiiviissä, selkeässä ja konkreettisessa käsikirjassa kuvataan, miten yritykset voivat vauhdittaa toimiaan luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi, lisäämiseksi ja miten saavuttaa liiketoimintahyötyjä. Valmistelussa hyödynnetään laajasti jäsenyritysten osaamista ja näkemyksiä siitä, millainen käsikirja palvelisi mahdollisimman hyvin erilaisten yritysten tarpeita.

Tervetuloa käsikirjaa valmistelevaan työpajaan 18. kesäkuuta klo 10–12 Eteläranta 10, Helsinki.
Myös etäosallistuminen on mahdollinen. Pohjamateriaalia työpajaan toimitetaan viikko ennen tilaisuutta. Työpajan järjestää käsikirjan valmistelusta vastaava Kari & Pantsar Oy.


Ilmoittaudu mukaan 10.6. klo 16:00 mennessä.

Lisätietoja