Siirry sisältöön
Etusivu Ajankohtaista Uutinen Tervetuloa Teknologiateollisuuden jäsensivustolle!

Tervetuloa Teknologiateollisuuden jäsensivustolle!

Teknologiateollisuuden jäsensivusto kokoaa yhteen kaikki jäsenyrityksille suunnatut sisällöt ja palvelut. Tarjoamme jäsenillemme suoran yrityskohtaisen avun ja neuvonnan lisäksi kiinnostavia tapahtumia ja koulutuksia sekä mahdollisuuden vaikuttaa. Jäsensivustolta löydät myös verkostoitumiseen ja yhteistyöhön liittyvät mahdollisuudet.

Voit käyttää sivustoa ilman kirjautumista tai kirjautuneena jäsenyrityksen edustajana. Pääset helposti tarkastelemaan ja muokkaamaan yrityksesi tietoja sekä omia tietojasi ja viestintäasetuksiasi. Kaikki jäsenyyden hallintaan liittyvä tieto on koottu Jäsenyys-osioon. Kirjautuneena käyttäjänä voit vastaanottaa meiltä viestejä sekä seurata omiin kiinnostuksen kohteisiisi liittyviä julkaisuja. Osa sisällöistä on suunnattu ainoastaan kirjautuneille jäsenyritysten edustajille.

Ajankohtaissisällöt

Teknologiateollisuus ry kerää ja jakaa kotimaista ja kansainvälistä tietoa alan tilanteesta ja näkymistä. Jäsensivustolta löydät säännölliset tilannekatsaukset talouteen, työmarkkinoihin ja vaikuttamiseen liittyen. Lisäksi julkaisemme esimerkiksi uutisia, blogeja ja tilastoja.

Työelämä ja työmarkkinat

Neuvomme ja opastamme jäsenyrityksiämme työsuhdeasioissa. Lisäksi palveluihimme kuuluvat työsuhdeasioiden kouluttaminen ja konsultointi. Työelämä-osiosta löydät lisätietoa kaikista työsuhdeasioihin liittyvistä palveluistamme. Tarjoamme lisäksi esimerkiksi työelämän kehittämiseen, monimuotoisuuteen, osaajien saatavuuteen ja yritysturvallisuuteen liittyviä oppaita ja materiaaleja.

Aluetoiminta

Aluetoiminta tarjoaa alueensa jäsenyrityksille neuvontapalveluita sekä järjestää työsuhdeasioihin liittyviä yrityskohtaisia ja avoimia koulutuksia. Aluetoiminta tukee yritysten yhteistyötä, kehitystoimintaa ja verkostoitumista sekä on aktiivinen alueellinen vaikuttaja. Tutustu alueellisiin palveluihimme ja katso oman aluepäällikkösi yhteystiedot täältä.

Tapahtumat ja koulutukset

Teknologiateollisuus järjestää jäsenistöään palvelevia koulutuksia ja tapahtumia. Kaikki tapahtumat ja koulutukset löytyvät täältä. Voit suodattaa tapahtumia esimerkiksi teeman, sijainnin tai tapahtumatyypin perusteella. Pääset tarkastelemaan myös menneiden tapahtumien tietoja ja materiaaleja tapahtuma-arkistossa.

Toimialat

Teknologiateollisuus ry kokoaa yhteen teknologiateollisuuden eri toimialojen yrityksiä. Toimialaryhmät ja -yhdistykset keskittyvät toimialakohtaiseen vaikuttamiseen ja kehittävät toimialansa osaamista. Toimialat-osiostamme löydät kaikki toimialaryhmät ja -yhdistykset sekä lisätietoa niiden toiminnasta.

Vastuullisuus

Tarjoamme jäsenillemme kasvuun ja vastuullisuuteen liittyviä koulutuksia, tapahtumia ja vertaisryhmätoimintaa. Lisäksi tuotamme käytännönläheisiä työkaluja ja oppaita kestävän kasvun tueksi.

Ota yhteyttä

Löydät eri toimintoihin liittyvät vastuuhenkilöt helposti teemaan liittyvien sisältöjen ja julkaisuiden yhteydestä.
Kaikki yhteystiedot löydät täältä.