Siirry sisältöön
Etusivu Ajankohtaista Tiedote EU:n innovaatiorahaston hakuaika päättyy pian

EU:n innovaatiorahaston hakuaika päättyy pian

EU:n innovaatiorahaston hakuaika päättyy 9.4. Rahasto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suomalaisyrityksille saada rahoitusta erikokoisiin dekarbonisaatiohankkeisiin – oli kyseessä sitten pilotti, pieni, keskisuuri tai suuri hanke.

On huomionarvoista, että Suomi on ollut jo pitkään alisuoriutuja innovaatiorahaston käytössä. Euroopan komissio muistuttaa tämän vuoksi suomalaisia toimijoita rahoituksen hakemisesta. Tehokkaalla rahaston hyödyntämisellä voidaan edesauttaa merkittävästi suomalaisen osaamisen arvostusta ja edistää kestävää kehitystä.

Yrityksillä, joilla on jo valmiita hankkeita, on loistava tilaisuus perehtyä tarkemmin saatavilla olevaan rahoitukseen. Lisätietoa rahoituksesta löytyy Euroopan unionin virallisilta sivuilta.

Hakukierroksia järjestetään säännöllisin väliajoin, joten yrityksillä on jatkossakin mahdollisuus hyödyntää näitä rahoitusmahdollisuuksia. Lisätietoja hakuprosessista ja innovaatiorahaston hyödyntämisestä voi tiedustella Suomen työ- ja elinkeinoministeriöstä.

Teknologiateollisuus ry kannustaa suomalaisia yrityksiä hyödyntämään EU:n innovaatiorahaston tarjoamia mahdollisuuksia.