Siirry sisältöön
Etusivu Verkostot ja työryhmät Toimialat Nosto- ja siirtolaitteet

Nosto- ja siirtolaitteet

Toimialaryhmä

Nosto- ja siirtolaitteet -toimialaryhmä pyrkii edistämään nosto- ja siirtolaitealan tutkimus-, koulutus-, julkaisu- ja standardisointitoimintaa sekä tietojen saattamista yritysten käyttöön. Toiminta on alaan liittyvien yleisten tietojen, kokemusten ja tilastojen vaihtoa.

Toimialaryhmä on eurooppalaisen materiaalinkäsittelyjärjestö European Federation of Materials Handling – FEM:n jäsen. FEM:in edustajat ovat tiiviissä yhteistyössä EU:n komission ja muiden organisaatioiden kanssa toimialan asioihin liittyen. FEM julkaisee myös julkaisusarjaan teknistä materiaalia, jota käytetään mm. alan eurooppalaisten standardien pohjana.

Päivitetty 27.06.2024 klo 13:26
Sinistä taivasta vasten alhaalta päin kuvattu rakennustyömaa, jossa telineitä ja nostureita

Liittyminen

Ryhmän jäseniksi voivat liittyä ne Teknologiateollisuus ry:n jäsenyritykset, joiden toiminta liittyy materiaalien käsittelyyn. Ryhmään kuuluu tällä hetkellä yhdeksän yritystä, jotka kattavat yli 80 % alan toiminnasta Suomessa. Lisätietoja liittymisestä saa ryhmän sihteeriltä.

Standardisointi

METSTA, Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys ry

Trukit ja kuljettimet: Ville Saloranta, puh. 050 576 4643 tai etunimi.sukunimi(a)metsta.fi

Nosturit, nostimet ja koneturvallisuuden perusstandardit: Frans Nilsén, puh. 040 544 2036 tai etunimi.sukunimi(a)metsta.fi

Yleinen koneturvallisuus: Jukka-Pekka Rapinoja, puh. 040 351 0896 tai etunimi.sukunimi(a)metsta.fi