Siirry sisältöön

Ohutlevytuotteet

Toimialaryhmä

Toimialaryhmä on vuonna 1989 perustettu Teknologiateollisuus ry:n ohutlevyjen tai ohutlevytuotteiden valmistusta harjoittavien jäsenyritysten yhteenliittymä, jonka tarkoituksena on edistää jäsentensä toimintaa sekä vahvistaa alan kilpailukykyä metalliteollisuudessa. Toimialaryhmä järjestää vuosittain keväällä ohutlevypäivät, joilla esitellään ohutlevy­tuot­teiden käyttökohteita, valmistus­menetelmiä, ajankohtaisia tutkimus- ja kehityshankkeita sekä uusia innovaatioita.

Toimialaryhmä myös julkaisee Ohutlevy-lehteä, joka on ohutlevyalan ainoa suomalainen tekninen ammattilehti sekä järjestää joka toinen vuosi Plootu Fennica-ohutlevytuotekilpailun.

Päivitetty 17.04.2024 klo 15:33
Rullia, joissa ohutta metallilevyä.

Ohutlevytuotteet-toimialaryhmään kuuluu 73 jäsenyritystä ja asiantuntijajäsentä.

Toimialaryhmän toiminta

Ohutlevy-lehti

Toimialaryhmä julkaisee Ohutlevy-lehteä, joka on ohutlevyalan ainoa suomalainen tekninen ammattilehti. Se antaa suunnittelijoille, valmistajille ja käyttäjille tietoa ohutlevyalan uusimmista tekniikoista, tutkimuksista ja käytännön kokemuksista.  

Ohutlevypäivät

Toimialaryhmä järjestää vuosittain keväällä ohutlevypäivät, joilla esitellään ohutlevy­tuot­teiden käyttökohteita, valmistus­menetelmiä, ajankohtaisia tutkimus- ja kehityshankkeita sekä uusia innovaatioita.

Seuraavat Ohutlevypäivät järjestetään 24.-25.4.2024.

Ohutlevytuotekilpailu

Toimialaryhmä järjestää joka toinen vuosi ohutlevytuotekilpailun Plootu Fennican.