Siirry sisältöön
Etusivu Luova Työelämä 2030

Luova Työelämä 2030 -hanke

Luovuus on yksi nykypäivän työelämän olennaisimmista taidoista, jolla rakennetaan niin yritysten kuin myös yksilöiden hyvinvointia ja kehitystä.

Yrityksissä luovuus tarkoittaa innovaatioita ja kykyä vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Se ylläpitää uudistumis- ja kehittymiskykyä ja tuottaa hyvinvointia.

Testaa oma luovuutesi luovuusindeksillä – saat luovuuden suorituskykykarttasi ja vinkkejä luovuuden kehittämiseen

Päivitetty 15.04.2024 klo 12:44

Perinteisesti yritysmaailmassa ei ole juurikaan puhuttu luovuudesta, vaan se on jätetty taiteilijoiden ja mainostoimistojen asiaksi. Se nähdään helposti businessnäkökulmasta tehottomana ja päämäärättömänä ajan hukkana. Väärin!

Mikä merkitys luovuudella on yrityksille?

Yritysten kokemuksia yhdessä paketissa

Teknologiateollisuus ry osallistui syksyllä 2022 Suomen Markkinointiliiton johtamaan LUOVA TYÖELÄMÄ 2030 -hankkeeseen, joka oli osa Marinin hallituksen TYÖ2030-ohjelmaa. Hankkeeseen osallistui 16 organisaatiota ja yli 600 työntekijää eri toimialoilta. Mukana oli myös Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksiä. 

Hanke on vahvistanut suomalaisten organisaatioiden ja yksilöiden ymmärrystä luovuudesta, sen monimuotoisuudesta ja mahdollisuuksista. Samalla se on tuottanut tieteeseen pohjautuvan tavan mitata ja kehittää luovaa suorituskykyä.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä: