Siirry sisältöön
Etusivu Jäsenyys Jäsenmaksuun vaikuttava vuositietoilmoitus

Jäsenmaksuun vaikuttava vuositietoilmoitus

Päivitetty 03.05.2024 klo 08:44

Jäsenmaksuun vaikuttava vuositietoilmoitus

Teknologiateollisuus ry:n jäsenmaksuun vaikuttava vuositietoilmoituspyyntö lähetetään jäsenyritystemme jäsenyyden yhteyshenkilöille vuosittain helmikuun alussa. Kysely päättyy vuosittain huhtikuun lopussa. Ensimmäisen vastauspyynnön jälkeen lähetämme kaksi muistutusviestiä niihin yrityksiin, joilta emme ole saaneet vastauksia.

Syksyllä liittyneille jäsenille vuositietoilmoituspyyntö lähetetään liittymisen jälkeen.

Teknologiateollisuus ry:n jäsenmaksu päätetään vuosittain yhdistyksen syyskokouksessa.
Vuonna 2024 jäsenmaksu on 0,07 % edellisen kalenterivuoden palkkasummasta luontoisetuineen.

 

Yrityksen tietojen päivitys ennen tiedustelua tai sen aikana

Yrityksen perustiedot ja toimipaikkatiedot on hyvä päivittää kuntoon ennen vuositietoilmoitusta. Päivitys tulee tehdä Teknologiateollisuus ry:n jäsenportaalissa. Jäsenportaalistamme tiedot päivittyvät jäsenrekisteriimme ja myös EK:n liittoyhteisön rekisteriin.

Tiedusteluun vastaaminen

Vuositietoilmoitus annetaan jäsenportaalissa.
Mikäli kohtaat ongelmia, ota yhteyttä jäsenhallintoomme sähköpostitse: jasenasiat@teknologiateollisuus.fi

EK:n jäsenmaksu suurille yrityksille

Mikäli yritys, jonka vuositietoilmoitukseen vastaat, työllistää vähintään 150 henkilöä teknologiateollisuuden alalla Suomessa, yrityksen tulee ilmoittaa EK:n jäsenmaksun laskentaa varten yrityksen viimeistä edeltävän tilikauden jalostusarvotiedot.

Jalostusarvo koostuu yrityksen tuloslaskelman mukaisista palkoista, henkilösivukuluista, vuokrakuluista, poistoista ja liikevoitosta tai -tappiosta. Jäsenportaalissa voit ilmoittaa tilinpäätöstietoja joustavasti läpi vuoden, sitten kun yrityksesi tilinpäätös on valmistunut.

Teknologiateollisuus ry maksaa EK:n jäsenmaksun jäsenyritystensä puolesta. EK:n jäsenmaksuosuudesta ei tule yritykselle laskua.